Et velstelt 2* hotell fra begynnelsen av 1900-tallet i utkanten av byen og kun 250 m fra stranden, promenaden og badebassenget ved Havre des Pas.Hotellet har 57 velinnredede rom, en lys og vennlig spisesal som vender ut mot en skjønn hage, en resepsjon, en komfortabel bar som vender ut mot en solterrasse og en TV-stue.
Alle rom har en suite og er velutstyrte med nye TVer, te- og kaffeutstyr, telefon med direkte oppringing og gratis Wi Fi. 

Beliggenheten er ideell, det tar kun 10 minutter å gå til sentrum, havnen og busstasjonen, og kun 5 minutter til den berømte Howard Davis parken.

 I det nærliggende området ved sjøen har vi alt man trenger rett utenfor døren, inkludert butikk, frisører, kiosker, Bistro, 3 restauranter, 3 puber, bookmakere and et apotek. Ved hovedinngangen er det en deilig solterrasse med utsikt over Roseville Street og mot stranden. Dette er hvor  mange av våre gjester liker å sitte med en kopp te eller en drink og iaktta folkelivet.  Innenfor terrassen, gjennom hoveddøren, har vi et lyst og vennlig resepsjonsområde med hovedtrappen.  Det finnes også en stor heis til de fleste rommene, og man kan gå rett inn til cocktailbaren og vår fine, store restaurant.

 

Hagen vår er en fryd med en frodig grønn plen og fargerike blomsterbed.  Den er stor og lun, et deilig sted å sitte og slappe av med en avis eller en god bok.  Fred og ro i et par timer.


TV-stuen har TV med ekstra stor skjerm, ideell for Wimbledon, fotballkamper og selvfølgelig olympiaden, den har også et bridgebord og et skrivebord hvor man kan skrive postkort hjem; du får dem gratis.

siste tilbud

April - 4 netter for samme pris som 3

4 netter for samme pris som 3, £99.00 for 4 netter....

kontakt oss

runnymede@troysleisure.com

The Runnymede hotel
46-52 Roseville Street
St Helier
JE2 4PN